Kapelle krijgt steeds meer kleur

Oproep aan elke dorpsbewoner van Biezelinge, Kapelle, Schore en Wemeldinge om foto’s te maken en op te sturenWat kan het voorjaar toch mooi zijn. “Als je er maar oog voor hebt!”, hoor ik een dorpsgenoot zeggen. En zo is het maar net. Elke nieuwe dag kent bloeiende kansen, welke zorgen iemand ook aan zijn of haar hoofd heeft. Met vernieuwde energie en een positieve kijk (en goedbedoelde humor) kun je meer bereiken, dan zonder de spreekwoordelijke zin en inspiratie die een mens nou eenmaal nodig heeft. (voor zichzelf en voor anderen).

Daarom wie bloeiende karakteristieke dorpsfoto’s (met een stukje natuur) van het eigen dorp of buurt wil laten zien: stuur er één of enkele foto’s (in pdf-bestand) naar kapelle@nieuws, dan worden ze zeker geplaatst. Zet er wel even naam en datum bij, want hoe recenter de foto gemaakt is hoe beter.
Enkele foto’s staan als voorbeeld in de fotoreeks. Maar ik weet zeker: u en jij weten vast betere en mooiere foto’s te maken. Laat maar eens zien hoe mooi het eigen dorp kan zijn.

Reacties

Cookieinstellingen