Elke stap telt in Kapelle

De eigen wandelconditie verbeteren voordat de winter komt, maar wees er wel snel bijNog vóór de winter een bereikbare conditie opbouwen. Wie wil dat niet?

Op donderdagmorgen 3 oktober start in Kapelle het project “Elke stap telt”. Dit project is vooral bedoeld voor mensen, die nog niet regelmatig aan wandelen zijn toegekomen. En natuurlijk mogen geoefende en actieve wandelaars en sporters ook meedoen.
Op de eerste bijeenkomst doet elke deelnemer een wandeltest. Het instapniveau wordt 
bepaald aan de hand van de testresultaten. Ieder krijgt een stappenteller en een persoonlijk opbouwprogramma uitgereikt. Conditieopbouw en gezelligheid ontwikkelen zich stapsgewijs. Elke donderdagmorgen ligt er een nieuw weekplan gereed, met als insteek een mooie ochtendwandeling te maken. Elke wandelaar moet in staat zijn dit op eigen niveau te kunnen bijbenen. Het einddoel is aan het eind van het project, dat elke wandelaar in staat is 

enkele kilometers te wandelen.
Sportiviteit en gezelligheid staat voorop, de rest volgt met de benenwagen. Belangstellenden mogen wel rap aanmelden, want aanmelden kon nog tot 19 september.
Dus wie dit leest en er tijd voor wil vrijmaken, mag bellen met Martine Westveer, telefoon-nummer 14 0113 of misschien nog handiger klikken op: martine.westveer@kapelle.nl
Ook verdere informatie is bij haar te verkrijgen.