Piratenfeest bij Scouting Kapelle

Scouting Kapelle pakt uit op de Open Dag 28 september in ‘Slot Maelstede’ achter het Zwembad.

Kijk je ogen uit:

Een wereld gaat voor je open als je voor de eerste keer over de drempel van de Scouting komt. Behendigheid en slimheid en nog veel meer kun je elke week oefenen in een leuke groep. Scouting is al lang niet meer alleen voor tienerjongens tussen 12 en 16 jaar. Vanaf 5 jaar mag je al bij de scouting. De jongensgroep van 8 tot 10 jaar is zelfs zo populair, dat er een wachtlijst is. Ook oudere jeugd is welkom.  Kijk maar eens op de website bij:

Kom op dames en meiden:
Heb je de nieuwe Kapelse kreet al gehoord? Een knappe meid . . . . ., wordt lid van de Scouting. En dan gaat het niet om je buitenkant, maar wat je wilt, wat je kunt en wat je leuk vindt. Er is een aparte meidengroep vanaf 7 jaar, maar vooral tienermeiden en zelfs moeders worden aangemoedigd om te komen. De meidenscouting zit namelijk te springen om enthousiaste deelneemsters en leiding. Kijk maar eens op één van de onderstaande filmpjes.
Zaterdag 28 september
Iedereen is welkom bij het clubgebouw ‘Slot Maelstede’ aan het Bospad, dat is achter het Zwembad in Kapelle. Op de planning (vanaf 10.00 uur) staat een kinderprogramma met activiteiten voor kinderen tussen 5 en 17 jaar. Niemand hoeft zich te vervelen: je mag worstjes bakken, popcorn maken (en eten. . .), spelletjes spelen rond een piratenschip, sleutel-hangers knopen, piratencupcakes maken en geschminkt worden als een echte piraat.En om 14.00 uur start van een groot spel op “de BOK”. 
Afsluiting:
Om 16.00 uur wordt de dag afgesloten met een toepasselijke afronding. (dat blijft nog lekker geheim!) Ook ouders, opa’s en oma’s en vooral oud-leden worden uitgenodigd om te komen. Er is plaats genoeg om koffie te komen drinken en bij te praten. Neem je ook even een zonnetje mee? 
Zaterdag 28 september – Bospad (achter het Zwembad, Kapelle)
Programma vanaf 10.00 uur tot ‘smiddags 16.00 uur.
Meer informatie via de website:  
http://www.scoutingkapelle.nl
Enkele indrukken via onderstaande filmpjes:
en kunnen aspirants-scouts (de Bevers en de Welpen)  echt overvliegen?
een filmpje uit vroeger tijden: van 21 september 2013: