Cheat, play, love door Wishful Singing

Foto:

Kerk Wemeldinge biedt een podium aan vijf unieke zangtalenten: Wishful Singing, voor muziekliefhebbers: een vocale, ultieme wensdroomCulturele Raad van Kapelle heeft voor 25 oktober 2013 een muzikale traktatie in petto:

Wishful Singing komt naar Wemeldinge. Het thema van de avond: ‘Cheat, play, love’, dat allerlei kanten kan opgaan: van serieuze, smaakvolle en schitterende schoonheid tot gespeelde gevoeligheden, grappen en genegenheid.
Een kwintet (handvol) topzangeressen met onvolprezen zangkwaliteiten. De vijf ex-conservatoriumstudentes vonden elkaar in het Nationaal Jeugdkoor. Op een gezamenlijke vakantie bij de Friese Meren ontbloeiden de vijf, tijdens een vrij warm, maar windstil moment in een kleurrijk zangbloemboeket.
Wishful Singing was geboren en hun zangkwaliteiten zijn niet onder stoelen en banken gebleven. Als bewijs daarvan wonnen zij in 2009 het Nederlands Festival voor Vocale Ensembles en werden ook in 2009 publiekswinnaar op Nederland 2 van het tv-programma ‘Cultuurtalent gezocht’. Sindsdien is Wishful Singing niet alleen in Nederland te zien en te beluisteren, maar we konden ze ook tegenkomen in Duitsland, Spanje, Engeland en Japan.
Vrijdag 25 oktober zal naar verwachting een avond worden voor muzikale fijnproevers.
En nu maar hopen, dat ze het hilarische ‘Harlekijnlied’  van Herman van Veen in het Fries, Drents of Zeeuws willen zingen?
Wemeldinge – Maartenskerk 
Vrijdagavond 25 oktober 2013 om 20.00 uur
Toegangsprijs: 10 euro
Voorverkoopadressen:
  • Servicecentrum gemeente Kapelle, Kerkplein 1 / telefoon: 14 0113
  • Bibliotheek Kapelle, Van der Biltlaan 32 / telefoon (0113) 34 24 60
  • Bibliotheek Wemeldinge, Prinses Beatrixlaan 32 / telefoon (0113) 62 60 20
  • Mevr. Mieke Pasman, Van der Biltlaan 65 / telefoon (0113) 34 00 82

Alvast enkele voorproefjes Wishful Singing:

(twee filmpjes dateren nog uit 2009):
en enkele meer recente videootjes:
en tot slot Wishful Singing voor de Kunst: