Kapelle: Kom in beweging! Spieren voor Spieren

Foto:

Wintertijdchallenge zaterdagavond 26 oktober in het Sportcentrum in Kapelle: Spieren voor Spieren.Wat kost een uurtje plus een minuut extra per jaar? Het doel is geld en tijd winnen voor kinderen met een spierziekte. In heel Nederland worden sportacties georganiseerd, waar aandacht wordt gevraagd voor Spieren voor Spieren. Zelfs voetbaltrainer Louis van Gaal, topschaatsers Annamarie Thomas, Barbara de Loor, olympisch zwemmer Nick Driebergen, ex-betaald voetballer (PSV/AJAX) André Ooijer, en niet de minste: topturner Epke Zonderland doen mee. 

Dit event zal plaatsvinden, zoals Louis van Gaal in het filmpje zegt,  op een ludiek uur, op de tijd, dat de wintertijd ingaat.” We zetten de klok een uur terug om daarmee tijd te winnen voor het spierzieke kind.” Elke regio organiseert zijn eigen sport. In Kapelle zal dat gebeuren in Sportcentrum het Groene Woud. Hier komt de Dance en Twirlfactory in actie.
Gevraagd: Deelnemers zowel zonder als met danservaring kunnen zich inschrijven voor een spectaculaire dansclinic. Enthousiaste docenten bieden een enerverend sportief uur aan met veel beweging en muziek. En doordat deze deelname laagdrempelig is, kan iedereen meedoen. Je sportprestatie is goud waard. Ieder mens, ieder kind telt en dus betekent dat voor iedereen feest! En ben je nog te jong om mee te doen, schakel dan je moeder, oma, tante, buurvrouw of juf in.
Gevraagd: Vrienden, kennissen, vaders, moeders, opa’s, oma’s, buren en bekenden: 
help als sponsor van de activiteiten en de landelijke actie “Spieren voor spieren”. Sponsorformulier is te downloaden via: 
http://www.optisport.nl/groenewoud/images/Sponsorformulier_Kapelle_2013_4.pdf
Oudere kinderen en ouders kunnen vanaf 23.00 uur meedoen in de sporthal aan de dansworkout die duurt tot één minuut over 24.00 uur. 
Het geld dat dit jaar bijeengebracht wordt, is vooral bestemd voor het expertisecentrum FSHD. Meer informatie is te vinden op de websitevan  
http://www.wintertijdchallenge.nl/challenge-uitgelicht-veenendaal/
Dus kom zaterdag 26 oktober 2013 naar:
Sportcentrum het Groene Woud, Vroonlandseweg 45, Kapelle.
Starttijd: 22.00 uur (de zaal is al open vanaf 21.30 uur)
Ontvangst in kantine:  met lekkernijen, een minimarkt en een Dj zorgt voor muzikale ondersteuning.
Meer informatie is te verkrijgen:
voor het promofilmpje klik op: