Lijsttrekkersdebat Zorg en Welzijn

Gespreksavond met lijsttrekkers van lokale politieke partijen in Zorgcentrum Cederhof, Kapelle

Lex Janse en Hanneke Ruysink gaan op donderdag 13 maart in discussie met de lijsttrekkers van de lokale politieke partijen over Zorg en Welzijn. Het zal gaan over organisatie van de zorg, zijn er grenzen aan mantelzorg en vrijwillige zorg, mag er nog meer beroep gedaan worden op burgers om hun zorg te regelen? Ook vragen als: gaan de overheden nog meer bezuinigingen op zorg- en welzijnsvoorzieningen in onze gemeente en zijn er wel genoeg voorzieningen om op een waardige wijze oud te worden en te zijn binnen onze gemeente?
Stichting Welzijn Kapelle organiseert dit Verkiezingsdebat. De avond begint met een korte introductiefilm. Hierin komen een mantelzorger, een vrijwilliger en inwoners van de gemeente Kapelle aan het woord als het gaat over zorg en welzijn. Daarna volgt een debat, waarin de lijsttrekkers (eventueel een plaatsvervanger) in de discussie zich van hun beste kant laten zien en horen.
Lijsttrekkers en woordvoerders van de lokale politieke partijen, die zich hebben aangemeld:
(in alphabetische voornaamvolgorde: Cees van Ruiten (PvdA), Evert Damen(CDA), Jon Herselman (VVD), Peter Ganseman (GB), Ria Rijksen-Blok (CU), Vertegenwoordiger (SGP).
Ieder die het welzijn van kwetsbare burgers in onze gemeente aan het hart gaat, dan wel in de Zorg en Welzijns-sector in onze gemeente werkt: U bent van harte welkom, want dit debat gaat over U!
Donderdagavond 13 maart 2014  welkom vanaf 18.30 (debat begint om 19.00 uur)

Verkiezingsdebat met lijsttrekkers lokale politieke partijen over
Zorg en Welzijn, voorafgegaan door introductiefilm
Zorgcentrum Cederhof (in de binnentuin), Cederlaan 9, Kapelle