Meidoorntocht op 11 mei vanuit Kapelle

Foto:

Sportief evenement met keuze voor 40, 75 of 100 energieke fietskilometers door het boeiende en bloeiende landschap van Zuid-BevelandElk jaar organiseert Trim- en Toerclub Kapelle’79 de Meidoorntocht. Ook nu op 11 mei kunnen toerfietsen, racefietsen en andere fietsen aan het werk worden gezet. De tocht voert langs weidse akkers, over bochtige dijkjes, langs welige waterpartijen en soms door hobbelige boomgaarden, in ieder geval een zeer gevarieerd parcours.

Voor de recreatieve fietser is de 40 kilometertoertocht heel goed te doen. De 75 en 100 kilometertochten, voor de meer geoefende wielrenners, hebben in elk geval een tussenstop in Kapelle. De tocht kan zowel in groepjes als individueel worden gereden. Alle routes zijn compleet goed bewijzerd met pijlen.  Elke deelnemer krijgt een consumptiebon, een routebeschrijving en een versnapering voor onderweg mee.
De Meidoorntocht is een vrije toertocht volgens de richtlijnen van de NTFU (Nederlandse Toer Fiets Unie). Een GPS-route is te downloaden via onderstaande website van de Trim- en Toerclub. Inschrijven en starten voor één van de tochten kan vanaf 09.00 tot 10.00 uur bij Hotel ‘de Zwaan’, Kerkplein 47, Kapelle en inschrijven voor NTFU-leden via Scan&Go is mogelijk.
Zondag 11 mei Meidoorntocht 2014, om 10.00 uur
Inschrijven vanaf 09.00 tot 10.00 uur (Hotel ‘de Zwaan’), Kapelle

Inschrijfgeld is respectievelijk € 4,- / € 5,- / € 6,-
voor de 40, 75 en 100 kilometertocht

Organisatie: Trim- en Toerclub Kapelle ’79
Meer informatie via website: www.ttckapelle79.info