Presentatie Tropisch Aquarium

Foto:

Lezing door de heer van Genne in ‘de Basis’, Kapelle over de wonderlijke wereld van zijn Zuid-Amerikaanse AquariumLiefhebbers van vissen en aquaria mogen dit eigenlijk niet missen: Vrijdagavond 23 mei houdt de heer van Genne een presentatie over tropische vissen en vooral over zijn eigen zolderaquarium van 3 meter 10 en een inhoud van pakweg 1000 liter. Ook in zijn tuin heeft hij een indrukwekkende koivijver aangelegd met een inhoud van zo’n 17 kuub.

De heer van Genne is een kenner van jongs af aan. Al op 8-jarige leeftijd was hij al geĆÆnteresseerd in tropische aquaria en alles wat daarop betrekking heeft. Hij heeft zich jarenlang intensief beziggehouden met reptielen en amfibieĆ«n en ook met insecten en spinnen. Hij opent deze presentatie vrijdagavond dan ook met deze terrariumonderwerpen.
Vervolgens vertelt hij over de bouw van zijn koivijver en wat daar allemaal bij komt kijken, de bouw, de inrichting en dergelijke. Vanuit zijn passie voor deze wonderlijke wereld presenteert deze liefhebber in hart en nieren de fraaiste plantencombinaties en de mooiste vissen. Hij brengt zowel voor beginner als gevorderde een boeiend verhaal met een levende inhoud.
(Organisatie: Aquariumvereniging ‘de Vuurneon’)
Lezing Zuid-Amerika aquarium door de heer van Genne,
Vrijdagavond 23 mei om 20.00 uur

Clubgebouw A.V. de Vuurneon,
‘de Basis’, Bruelisstraat 21, Kapelle

Toegang is gratis