Extra kindervakantie-activiteiten

Foto:

Bewegend Kapelle heeft nog twee toppers in de aanbieding . . . Op het eind van de (grote) zomervakantie heeft Bewegend Kapelle (enthousiast team vanuit de gemeente Kapelle) net als de vorige jaren twee leuke themamiddagen gepland. Sportieve en feestelijke evenementen waar kinderen zich nog even helemaal kunnen uitleven: 

  • Dinsdag 19 augustus een echt circusfeest in Schore met een flink uit de kluiten gewassen springkussen, leuke kinderspelletjes, zoals ringwerpen, evenwichts-fietsen, steltlopen, jongleren en er komt een speciale entertainer. Locatie: Nieuwe Kerkplein voor het dorpshuis, vanaf 13.30 uur  tot 16.30 uur.
  • Donderdag 21 augustus in Kapelle, op de ijsbaan,Vroonlandseweg 140, achter de gymzaal: een waar matrozenfestijn met een knotsgroot speelschip waarbij, waarop, waarnaast, waarin vanalles te doen is. En één of meerdere spelbegeleiders maken er een echt feest van. Gratis meedoen kost niks, allen je moet er wel bij zijn, ook hier van 13.30 tot 16.30 uur.
Om het nog leuker te maken mag iedereen verkleed ernaartoe komen. Dus als je nog een clownspak of een matrozenoutfit in de kast hebt liggen, trek het aan en doe mee.
(Mocht het buitenweer wat minder zijn (regen), verplaatsen de activiteiten zich naar de gymzaal.)
Meer informatie is te vinden op de website van www.kapelle.nl/inwoner/actueel of mailen naar  e.jansen@kapelle.nl of bellen naar 0113 – 33 32 03.