Nog nooit hond met een duikbril gezien?

Foto:

Zwemhappening voor hond en baas(je) in Zwembad het Groene Woud in KapelleIntensieve workout

En wie weet wordt deze middag wel afgerond met de enige echte Kapelse ‘Hond tegen Baas-kampioenschappen’. Het zou zomaar kunnen. Want wat menigeen met zijn aquariumvissen niet voor elkaar krijgt in het water, lukt wellicht de hondenliefhebber met zijn/haar kameraad weldegelijk. Zaterdagmiddag 13 september, een middag om nooit te vergeten.

Middagprogramma:
Vanaf 13.00 uur kunnen alle honden samen met hun baasjes heerlijk zwemmen en leuke spelletjes doen en dit alles zonder verplichtingen. Als je lekker gespetterd hebt, ben je vrij om te blijven of te gaan, niets moet. Alleen zijn er wel leuke prijsjes te verdienen met de diverse spelletjes.
Welke spelletjes dan?
Nou, wat dacht je van de onderlinge hondenkampioenschappen, het apporteren van een speeltje in het water, de hondensprong met het mooiste ‘bommetje’, welke hond durft van de hoge springplank? En niet te vergeten de sensationele wedstrijd van hond-tegen-baas-kampioenschap (wie gaat dat winnen?)
Wat moeten we daarvoor meenemen?
Naast jezelf: de hond (niet vergeten natuurlijk), ook poepzakjes voor de ongelukjes, voldoende handdoeken, t-shirt voor jezelf (met lange mouwen vanwege krabben van de hond), eigen sport(zwem)broek en minstens twee favoriete speeltjes voor de hond.
Hondse en baas(ale) aangelegenheden:
Opgelet: Honden aan de lijn, als ze niet in het water zijn. Toelatingseis: Honden moeten sociaal met andere honden kunnen omgaan. Faciliteit is aanwezig om honden af te spoelen en zelf te douchen. Ook horecavoorzieningen zijn ruimschoots aanwezig.
Wat kost dat?
Prijs: € 14,50 voor hond en baasje samen en € 1,50 voor introducees of supporters. Let wel:
betaling bij inschrijving (via overmaking van dit bedrag of via iDEAL, contant=niet mogelijk)
Zwemmen met de hond
Zaterdagmiddag 13 september 2014
13.00 uur – 15.00 uur

Zwembad ‘het Groene Woud,
Vroonlandseweg 45, Kapelle
Telefoon: 0113 – 34 28 27

Reacties