Leuk begin kinderherfstvakantie:

Crazy Springparadijs bij Sportcentrum het Groene Woud, Kapelle

Gekker in de herfstvakantie? Kan niet.
Net als vorig jaar heeft het Sportcentrum weer een springend evenement voor kinderen in de aanbieding: het Crazy Springparadijs. Een springkussen-festiviteit waar tal van kinderen zich wel een hele dag prima bij kunnen vermaken. Een happening waar je de schoenen echt eens speciaal voor uit kan trekken. Springen, huppen, zweven en weer neerkomen is een kunst apart en wanneer je het goed doet, kun je er een echte specialist in worden.
Wipe-Out
Als je tv-programma Wipe-Out wel eens gezien hebt, dan herinner je vast die spectaculaire
springkussens. Dergelijke joekels vindt je ook straks bij het Sportcentrum als het 20 en 21 oktober is. Van opgeblazen kastelen tot stormbanen en van dansende voetbalvelden tot klimbergen. Voor energieke kinderen is dit een echt knotse belevenis en ouders hebben ’s avonds geen kind meer aan ze, want de springers kunnen dan vast geen pap meer zeggen.
Ouders en kinderen
Over ouders gesproken, als de toegang per kind: 5 euro betaald is,  mogen zij gratis mee naar binnen. Iedereen heeft dan toegang tot alle attracties. Met de mondvoorraden komt het ook vast wel goed, want met een speciale braskaart (€ 3,-) kan ranja, snoep en ijs ingekocht worden. 
Lekker lang springen
Helemaal feest wordt het bij een festiviteit als bijvoorbeeld een kinderfeestje of als de kinderen (en ouders) wat langer willen blijven, dan is de bunkerkaart (van € 6,50) de oplossing bij aanschaf van friet, ranja en een snack.
Herfstvakantie, hoeveel nachtjes slapen nog?
En weer of geen weer: Bij het Sportcentrum kun je je altijd goed, plezierig en sportief vermaken. Iedereen  is dus van harte welkom. (speciaal voor kinderen van 2  tot 12 jaar)
Extra hint voor kleine kinderen:
’s Morgens al vroeg alles uitproberen, dan een dutje doen en ’s middags voor hetzelfde geld weer verdergaan. (plezier voor twee gegarandeerd).
Crazy Springparadijs (toegang € 5,- per kind)
maandag 21 en dinsdag 22 oktober 2014
van 10.00 uur – 17.00 uur
Rustige tijd is meestal vóór 13.00 uur

Sportcentrumhet Groene Woud,
Vroonlandseweg 45,
Kapelle. 
Meer informatie via de website van www.optisport.nl/groenewoud
Fotoimpressies zijn te vinden via: www.facebook.com/CrazySpringparadijs