Grote Piratenshow in Kapelle

Foto:

Levensechte happening voor de herfstvakantie in Sporthal het Groene Woud in Kapelle

Swingende Show

Woensdag in de herfstvakantie 22 oktober is echt een datum om te reserveren. Dan vindt in Sporthal het Groene Woud de editie van ‘De Grote Piratenshow’ plaats. Met niemand minder dan Sita in de hoofdrol brengt de organisatie een swingende show vol avontuur en spanning.

Het verhaal:
Agaat Piraat (Sita) is met haar maatje gestrand op een ‘onbewoond’ eiland. Echt onbewoond??? Ze isop zoek naar een schat, die op het eiland verborgen is. Daar is dan wèl natuurlijk de hulp van de kinderen bij nodig, dus . . . .
Muziek
Voor deze gelegenheid is de sporthal verbouwd tot muziekzaal. En wie zich durft te verkleden als piraat of zeerover mag meedoen aan de Grote Piratenverkleedstrijd. Daarbij zijn ook nog eens leuke Zeeroversverrassingen te verdienen.

Afronding:
Welke echte zeerover of piraat wil daarbij op het einde van de show nou niet op de foto met Sita en haar maatjes? 
Organisatie:
De organisatie is in handen van : Van Hoorne Entertainment in samenwerking met Optisport. 
Voordeelactie: 
Wie kans wil maken op gratis entreekaartjes mag een poster van dit evenement aan de voorkant van het huis op het raam plakken. Trekking is 15 oktober  (zie facebook of webpagina van Optisport) Ook heeft de C1000 een speciale actie met betrekking tot deze happening.

De mooiste kleurplaat:
In de fotoreeks staat een afbeelding van een kleurplaat. Print deze uit en wie deze mooi weet in te kleuren en brengt voor 13 oktober naar het Zwembad Groene Woud, maakt kans op twee gratis kaarten voor de Grote Piratenshow. Dus: aan de slag !
De Grote Piratenshow
woensdag 22 oktober 2014 vanaf 13.30 uur
Toegangsprijs € 9,50

Sporthal het Groene Woud,
Vroonlandseweg 45, Kapelle

extra informatie zie: www. optisport.nl/groenewoud,
via emailadres: groenewoud@optisport.nl
of telefoon: (0113) 34 28 27