Fijn besnaard orgelconcert Kapelle

Concert met orgel en harp door Jos Vogel en Lenie de Meij op vrijdag 26 september in Hervormde Kerk,KapelleHet voorlaatste concert in de orgelconcert-serie is een duo-concert, dit maal een muzikaal gebeuren met orgel en harp. Het programma voor deze avond zal volledig bestaan uit Franse composities en kan met rede genoemd worden “concert uit de Franse Keuken”.

Voor het overige is deze avond een Zeeuwse aangelegenheid, omdat de beide musici uit onze provincie komen, te weten: Jos Vogel (orgel) en Lenie de Meij (harp).
Jos Vogel, organist van Sint Jacobskerk, Vlissingen, en de Ontmoetingskerk, Middelburg is ook stadbeiaardier van Vlissingen en verbonden als docent van de Zeeuwse Muziekschool en muziekschool Toonbeeld in Terneuzen.
Lenie de Meij is als harpdocente verbonden aan de SKVR muziekschool te Rotterdam en is regelmatig te horen als solist, als in verschillende instrumentale bezettingen.
Het programma zal alleen bestaan uit muziekstukken van componisten, die geboren zijn in de 19de eeuw. Toch is het geheel zeer gevarieerd, omdat de muziekwerken solo( voor harp of orgel afzonderlijk), maar ook als duo-spel gebracht worden. 
                                                       Concert met orgel en harp
                                    Vrijdagavond 26 september 2014 om 20.00 uur

                                               Jos Vogel,  orgel en Lenie de Meij, harp,
                                                Hervormde Kerk, Kerkplein 2 , Kapelle

                                                            Toegang: € 6,- / 65+ € 5,- ,
                                                 kinderen tot en met 14 jaar gratis