NOVA MUSICA 25 jaar jong

Twee jubileumconcerten van het gospel- en praisekoor en combo uit Kapelle-BiezelingeKoor en combo vieren twee dagen feest, met name op vrijdagavond 31 oktober en zaterdagavond 1 november staan concerten gepland in Dorpshuis ‘de Vroone’, Kapelle.

Het gezelschap bestaat uit 50 enthousiaste leden van diverse leeftijden (tot ongeveer 60 jaar). Nova Musica  bestaat dit jaar 25 jaar, daarom een goede tijd om het te vieren en eens flink uit te pakken.

Het comboinstrumentarium bestaat uit piano, keyboard, drums, basgitaar en gitaar (gastmuzikant). Koor en combo staan vanaf 1989 onder leiding van Stoffelien den Dekker.

Muziek brengen met een boodschap is de doelstelling van het koor. Dat is ook te horen in de keuze van hun moderne gospel- en praisemuziek, als ook in de speciaal voor koor bewerkte popsongs.

Via hun positieve uitstraling en de prettige omgang met elkaar en luisteraars laten ze ook zien en horen wat hun beweegt.

Tekstschrijver en muzikant Lauwrens van der Leer (voor veel mensen geen onbekende in Kapelle) treedt samen op met gitarist Kees Veen (nog voor de pauze).

Onder de titel Landschappen zal dit duo liederen brengen (geïnspireerd door de schrijver Nescio) over stad en land, maar ook over de Landschappen van de ziel.

Na de pauze presenteert Nova Musica haar jubileumprogramma onder de titel LEEF. Daarin kunnen zij het thema van de liefde in zang, muziek, beeld en sferen uitstekend overbrengen.

Een afwisselend programma is te zien en te horen en let maar eens op hun presentatie en uitstraling, waar duidelijk de nodige zorg en enthousiasme aan is besteed.

Jubileumconcerten vrijdagavond 31 oktober en 1 november
Na afloop van het concert op 1 november: Feestavond

Dorpshuis ‘de Vroone’, C.D. Vereekestraat 74, Kapelle
Aanvang: 20.00 uur: Toegang € 5,- aan de zaal

Reserveren via: telefoon 06 – 16 34 78 17
of via www.novamusicakapelle.nl