Gemeente Kapelle is actueler dan je denkt

Digitale gemeentegids Kapelle 2014 is nu ook via internet beschikbaarZoeken, zoeken . . .
Wie vanmorgen (13 oktober 2014) de gemeentelijke website kapelle.nl bezoekt, zal na enig zoekwerk nog de oude versie (2013) van de gemeentegids Kapelle aantreffen.
Op minstens twee manieren is gemeentelijke informatie via de computer in te zien:
a. de zoekfunctie op de homepagine in het zoekblokje rechtsbovenaan;
b. via tabblad Inwoner en dan in de rechterkolom bij digitale gemeentegids.
Helaas is dit nog de versie van 2013, het boekwerkje van vorig jaar, waarin vrijwilligers van het Fruitteeltmuseum op de voorpagina poseren.

Geheime oplossing:
De versie van de gemeentegids Kapelle 2014 is (na enig speurwerk) toch op internet te vinden: via de website: http://lokaaltotaal.nl/gidsen/kapelle/#1 Op deze voorpagina is onder andere een afbeelding van het gebrandschilderde raam van het gemeentehuis te zien en ook een foto van een ringrijdster te paard.

Wie zoekt, die vindt:
Dus wie actuele(re) gegevens nodig heeft van bijvoorbeeld de huidige gemeenteraadsleden, van verenigingen en andere lokale organisaties, kan via lokaaltotaal.nl digitaal inzage krijgen uit recentere bron dan die uit 2013.

Voordelen van digitale informatie:
Een bijkomend voordeel van de digitale gemeentegids is: Waar je ook bent: te land, ter zee of in de lucht, met de moderne technische communicatiemiddelen, laptop, mobiel of tablet is het mogelijk redelijk bij de tijd te blijven. En nu maar hopen, dat het in de toekomst mogelijk wordt, dat digitale gegevens in de gemeentegids Kapelle vaker bijgewerkt worden dan slechts één keer per jaar.

Cookieinstellingen