Op zoek naar het GROTE in het klein

Twee mini-at-uurtjes creatief tuinieren en speuren naar kleine werelden voor herfstvakantievierdertjes in Fruitteeltmuseum, KapelleSchoolkinderen kunnen in de herfstvakantie van alles gaan ondernemen: In het Fruitteeltmuseum op woensdagmiddag 22 oktober bijvoorbeeld. Eindelijk weer eens een kinderactiviteit waar je niet per sé een sporttalent voor hoeft te zijn: Spannende speurtocht naar kleine wilde dieren en het zelf mogen ontwerpen van minituintjes.

Junioren (dat kunnen zowel jongens als meisjes zijn) zullen met name gaan zoeken naar padden-stoelen, -tafels en beestjes in de nieuwe fruitboomgaard. Daarna kunnen ze lekker gaan stoeien met klei en een eigen minituintje maken.

In het Fruitteeltmuseum is het niet alleen knutselen geblazen, maar ieder mag ook proeven van de diverse appeltjes, die ook op deze locatie te krijgen zijn. En vergeet niet de speciale woensdagmiddag-veiling van het Fruitteeltmuseum niet, echt zoals het vroeger ook ging.

Alle kinderen en hun begeleiders zijn (na aanmelding) welkom in het Fruitteeltmuseum.
Graag wel laarzen en een tuinschepje meenemen. Waarom je deze moest meebrengen, hoor je op die betreffende woensdagmiddag wel.

Minituintjes maken en meer . . .
Kindermiddag in de herfstvakantie

Woensdagmiddag 22 oktober van 13.30 – 15.30 uur
Fruitteeltmuseum, Annie M.G.Schmidtsingel 1, Kapelle

Kosten per kind € 4,- / per begeleider € 4,-

Meer informatie is te vinden op www.fruitteeltmuseum.nl
Aanmelden via telefoon: 0113 – 34.49.04
of emailadres: info@fruitteeltmuseum.nl