Trioconcert in Kapelle

Foto: Ons Genoegen

Harmonieus muzikaal gebeuren in clubgebouw Ons Genoegen Kapelle

Op zaterdag 26 september vinden drie oude bekenden uit muziekvereniging Vlijt & Volharding uit Oost-Souburg elkaar in een speciaal jeugdconcert in Kapelle.

Het jeugdorkest van Brassband Middelburg staat deze avond onder leiding van René Nelis. Albert-John Vervorst (dirigent van onze eigen harmonie Ons Genoegen) dirigeert de jeugd van Vlijt & Volharding. Tenslotte dirigeert Petra van Antwerpen deze avond het jeugdorkest van Ons Genoegen.

Het belooft een zeer gevarieerde avond te worden. Elke orkest heeft zijn eigen specifieke klank. Ons Genoegen heeft een harmoniebezetting, Vlijt & Volharding is een fanfare, terwijl het orkest uit Middelburg een heuse brassband is.

Een fanfare is een orkest met uitsluitend slag-, en (koperen) blaasinstrumenten, bij een harmonie spelen ook houten blaasinstrumenten mee, zoals fluiten en klarinetten, bij een brassband spelen naast koperen blaasinstrumenten en  percussie: cornetten in plaats van trompetten.

Het concert in het clubgebouw ‘Dicwale’ van Ons Genoegen (Annie MG Schmidtsingel 2) op zaterdag 26 september  begint om 19.30 uur (zaal open om 19.15 uur) – De toegang is gratis.

 

Reacties