Gratis training Alcohol-herkenning

Herkenning van risicovol alcoholgebruik bij jongerenGratis training voor mensen die werken met jongeren in verenigingsverband of anderszins.

Dit artikel is naar aanleiding van een (pers)bericht van Gemeente Kapelle.
Herkennen van risicovol alcohol gebruik bij jongeren:

Op 18 en 28 november introduceert de projectgroep “Laat ze niet (ver)zuipen”  gratis trainingen van Indigo aan organisaties zoals middelbare scholen, buurthuizen, jongerencentra, sportverenigingen, politie en maatschappelijk werk. Dit gaat samen met de ketenaanpak, die ook in Zeeland is ingevoerd. Het project heeft als doel het protocol te introduceren bij alle partijen die te maken hebben met jongeren. Als profs en tussenpersonen allemaal volgens dit protocol werken, komt de jongere eerder in beeld, waardoor deze eerder kan worden geholpen.
Tijdens de trainingen worden deelnemers geschoold in het herkennen van risicovol alcoholgebruik bij jongeren, het bespreekbaar maken van dit gedrag en krijgt men doorverwijsmogelijkheden aangereikt.
Trainingsdagen: 
Maandag 18 november van 16.30 uur – 20.30 uur of
Donderdag 28 november van 16.30 uur – 20.30 uur. 
De training wordt gegeven in het Scalda College, Bessestraat 4, Goes. 
De gratis training is inclusief broodmaaltijd.
Een alternatieve datum is op: Donderdag 14 november van 16.30 uur – 20.30 uur in 
Dorpshuis Oosterhof, Sint Joostdijk 27, Oosterland
Meer informatie via: www.laatzenietverzuipen.nl en voor vragen kunt u contact opnemen met Mariska Brasser, telefoon (0113) 24 94 56 of email: mariska.brasser@ggdzeeland.nl
Aanmelding z.s.m.  (vol=vol) via: secretariaatAGZ@ggdzeeland.nl met vermelding van naam deelnemer(s) en de datum waarop de training plaatsvindt. 
Cookieinstellingen