Afvalinzameling in Regio Kapelle

Foto:

Naar aanleiding van persbericht Gemeente KapelleAls het goed is vindt elke inwoner van de gemeente Kapelle als bijlage bij de Scheldepost deze week (woensdag 18 december) de nieuwe afvalkalender 2014. Mocht dit niet het geval zijn, of dat deze afvalkalender onverhoopt zoek raakt, zijn de gegevens te downloaden via de website van de gemeente Kapelle.

De laatste ophaaldag voor dit jaar van plastic-afval voor de hele gemeente Kapelle staat gepland voor aanstaande vrijdag 20 december. 
Wat oud-papier en karton betreft: over wat precies oud-papier is en wat niet, over geplastificeerd papier en over verpakt papier, deze gegevens zijn ook weer te vinden in het betreffende  artikel op de website van de gemeente.
Bovengenoemd afval kan ook worden gebracht naar de milieustraat aan de Dijkwelseweg in Kapelle. Op deze pagina staan de openingstijden en enkele extra wetenswaardigheden over het gescheiden afval en wat wèl of niet bij de milieustraat gebracht mag worden.
Vragen en klachten over de inzameling van huishoudelijk afval kan gebeld worden via telefoonnummer: 0900 – 44 333 33 of via emailadres: info@zrd.nl
Op zaterdag 11 januari staat er in de planning, dat in Kapelle en Wemeldinge  kerstbomen en lege flessen worden opgehaald. (daarvoor is reeds een vergunning door gemeente Kapelle verleend)
In Kapelle-Biezelinge wordt dit opgehaald door de Interkerkelijke Jeugdgroep van 16+ en18-Hoog. In Wemeldinge gebeurt dit door de organisatie van de Protestantse Gemeente Wemeldinge.
Cookieinstellingen