Gemeenteraadsverkiezingsagenda 2014

Om deze data even te noteren in agenda, laptop-computer, verjaardagskalender, tablet, of anderszins Een viertal lokale verkiezingsdebatten staan om de kalender voor wat betreft de gemeente Kapelle. In de race naar de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 19 maart staan deze vier trainingsavonden/gespreksavonden op de kalender:

  • Woensdag 26 februari 19.30 uur in Dorpshuis ‘de Wemel’ in Wemeldinge en organisatie is in handen van Stichting Bewonersbelangen, Wemeldinge;
  • Maandag 3 maart 19.30 uur in Hotel ‘de Zwaan’ in Kapelle en wordt georganiseerd door PZC en Scoop;
  • Donderdag 13 maart 19.00 uur in de binnentuin van Zorgcentrum Cederhof in Kapelle, dit debat is op initiatief van Stichting Welzijn, Kapelle;
  • Maandag 17 maart 20.00 uur in Dorpshuis ‘de Vroone’ een samenwerkingsverband van Jong Kapelle met Gemeente Kapelle verzorgt dit debat.
Gemeente Kapelle is nog op zoek naar orginele, leuke, ludieke en vooral interessante stellingen/vragen. Dus elke inwoner en elke aspirant-stemmer kan zijn/haar hartenkreet of idee vóór 10 maart 2014 kwijt op emailadres: verkiezingen@kapelle.nl. De meest interessante vraag zal dan op één van de verkiezingsdebatavonden worden voorgelegd aan de lijsttrekkers.
Op elke van bovengenoemde debetavonden is ieder van harte welkom.
Cookieinstellingen