Officiële waardering met onderscheiding

Koninklijke Onderscheiding voor de heer Van den Driest uit KapelleDe heer M.J. van den Driest, uit Kapelle kreeg maandagavond in het clubgebouw van Showkorps Jonge Kracht in Kapelle tot zijn grote verrassing een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt. Burgemeester Stapelkamp spelde hem op deze historische dag 14 april 2014 de versierselen op, die horen bij deze onderscheiding. Daarmee werd de heer Van den Driest benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Even daarvoor vertelde burgemeester Stapelkamp de aanwezigen de aanleiding voor deze Onderscheiding: Hij berekende vrij nauwkeurig het aantal uren, die de heer Van den Driest aan diverse verenigingen heeft besteed. De heer Van den Driest is sinds 1980 tot heden vrijwilliger bij en secretaris en voorzitter van de aqariumvereniging De Vuurneon te Kapelle, was van 1992 – 2010 penningmeester van het Showkorps Jonge Kracht te Kapelle en is sinds 2009 tot heden begeleider van het Showkorps Jonge Kracht te Kapelle. Decorandus is begeleider van het korps bij optredens van één of meerdere dagen achtereen in binnen- en buitenland.
Na de uitreiking werd heel toepasselijk een feestlied door alle aanwezigen gezongen:
“For he ’s a jolly good fellow”. 

Met bovengenoemde onderscheiding is de waardering kenbaar gemaakt voor het vele belangenloze werk, die het mogelijk maakt, dat verenigingen zoals Jonge Kracht kunnen floreren.
Cookieinstellingen