Koninklijk onthaal in Goes

Bliksembezoek van het nieuwe koningspaar in Goes vrijdag 21 juni. Daarbij hoopt iedereen dat het ook zonnig weer blijft.Wie het nieuwe koningspaar nog niet van dichtbij heeft kunnen zien, die kans komt niet elke dag voorbij, kan deze mogelijkheid niet voorbij laten gaan.  Koning en koningin Willem-Alexander en Máxima zullen als alles volgens plan verloopt na Middelburg een half uurtje Goes doen. Ze worden ontvangen op het stadhuis door burgemeester mr. L.J. Verhulst en kunnen daarna een aantal  Zuid-Bevelandse presentaties bewonderen op de Grote Markt. 

Wat we niet onvermeld mogen laten is, dat twee organisaties uit onze gemeente aan deze presentaties zullen deelnemen: de CZAV uit Wemeldinge en het Fruitteeltmuseum uit Kapelle.
Belangstellenden moeten er rekening mee te houden, dat het lastig wordt kort voordat het koningspaar arriveert  het Goese centrum binnen te komen. De ontvangst bij het stadhuis staat gepland op 10.25 uur en om 10.55 uur staat de uitzwaaiceremonie in het draaiboek. 
Voor meer informatie over het koninklijke bezoek, het programma,  de verkeersmaatregelen en overige zaken, verwijzen wij naar: www.goes.nl