Watertrappel-record in Kapelle?

Zwembad ‘Groene Woud’ in Kapelle deed 22 juni mee in de wereldrecordpoging watertrappelen.Een vijftiental deelnemers waren deze dag toegestroomd om in Kapelle een bruisend resultaat vast te laten leggen. De bedoeling was samen met andere zwemmers in diverse zwembaden in het land op dezelfde tijd tien minuten lang te watertrappelen. Alle zwemmers, die een A-diploma op zak hadden mochten meedoen.  De recordpoging startte om 11.00 uur precies. Aan de veiligheid is goed gedacht, want zowel rond het zwembad als in het water hielden vrijwilligers de zwemmers goed in de gaten. 

De organisatie was blij met het resultaat, doordat het aantal landelijke aantal deelnemers in vergelijking met vorig jaar met drieentwintig is overtroffen.Mevrouw Koch, de manager van zwembad ‘Groene Woud’ in Kapelle verklaarde: “Als iedereen geweten zou hebben, dat dit gebeuren in het Groene Woud ook nog gratis was, dan zou dat aantal nog veel meer kunnen zijn.” 
Samen met de andere deelnemende zwembaden  krijgt dit sportieve evenement dus ook een nieuwe plek in het wereldrecordboek. En wie weet: Als  volgend jaar weer een poging wordt ondernomen, zal er meer publiciteit aan worden gegeven. Houd dus onze websites goed in de gaten. 
Cookieinstellingen