Veilig en plezierig de weg op

Scootmobielers reden Kapelle-Schore-Kapelle (etappe Tour de Kapelle)Zeventien scootmobielers konden zaterdagmiddag 20 juli hun hart ophalen. Na aanmelding kon een tocht van pakweg 20 kilometer op de scootmobiel worden afgelegd. De organisatie Stichting Welzijn Kapelle regelde (hoe?)  bij de tocht een prachtweer:  bewolkt, droog weer, weinig wind en niet koud.  De deelnemers genoten! 

Vanaf het zorgcentrum ‘Cederhof’ in Kapelle togen de senioren via tal van binnenwegen naar Schore en Hansweert. Daar mochten ze genieten van koffie/thee en een bolustraktatie.
Vandaar reed het gezelschap een dijkenroute met uitzichten over schilderachtige landerijen en weelderige boomgaarden. In het buurtschap Eversdijk werd bij een tussenstop bij een fruitkwekersbedrijf een schitterend idee gelanceerd: Kersen eten. 
Wat waren ze lekker, de kersen bedoel ik! 
Onder begeleiding van ongeveer een tiental vrijwilligers werd de slotetappe ingezet richting finish ‘Cederhof’. Een ervaren scootmobielster reed voorop, diverse verkeersregelaars en zorgverleners (Rode Kruis) assisteerden en een ‘bezemwagen’ kon eventuele calamiteiten opvangen. Organisatie kan trots zijn op een succesvolle, prettige, leerzame en veilige rit.
Cookieinstellingen