Ondernemen = bij de les blijven

Kijken in de ziel – een nieuwe tv-serie waar Kapelse/ Wemeldingse ondernemers ook hun voordeel mee kunnen doenkapelle.nieuws.qz0.nl is niet alleen een lokale nieuwswebsite voor burgers en verenigingen in onze omgeving, maar zal ook belangrijk kunnen zijn voor plaatselijke middenstanders.

De komende maanden zal blijken, dat via dit medium ook wetenswaardigheden langs zullen komen die voor deze groep best interessant kunnen zijn.
Vanavond is via Nederland 2 een nieuw deel van en over Topondernemers te zien in het programma “Kijken in de ziel” van de NTR. Diverse ondernemers komen aan het woord.
Ondernemen is de motor van onze economie,  zonder ondernemer: geen industrie en zonder handelsgeest: geen welvaart, luidt de aanvangstekst van het programma.
Is het holle taal of kan een willekeurige ondernemer er echt wat mee?
Neem er als ondernemer eens kennis van en oordeel zelf. We hoeven er niet meer voor thuis te blijven, want we kunnen de video via www.uitzendinggemist.nl nog terugzien.
Voor de thuisblijvers: het programma is te zien op Nederland 2 vanaf 21.15 uur en Coen Verbraak, winnaar van de Zilveren Nipkowschijf leidt het gesprek.
Alvast een introfilmpje van het programma van vanavond:
 
en een handig linkje voor nog wat extra tips: