Tennis: Beginner of gevorderd

Wie vóór 14-8-1963 geboren is mag een balletje komen slaan op het tennisveld (buitenbaan) in Kapelle.Senioren uit Kapelle-Biezelinge, Wemeldinge, Schore en omgeving krijgen de kans van hun leven: onder deskundige leiding een balletje over het net slaan op het centercourt in Kapelle.

Man of vrouw, dik of dun, bruin, blond, rood, grijs of kaal: ieder mag aan de beurt komen. 
Bewegend Kapelle organiseert op 14 augustus weer een gratis sportief evenement. Een tennis-clinic, dat is een soort workshop met racket, balletje en tegenstand(st)er, dat uitmondt aan het eind van het tennisuurtje in een echt tennistoernooi. Na afloop wordt in de kantine een drankje aangeboden.
Dit zou zomaar het begin kunnen zijn van een glansrijke senior tenniscarrière of gewoon een leuke hobby erbij. Want alleen maar hardlopen, wielrennen, zwemmen, voetballen, basketballen, korfballen, gymmen, tafeltennissen, sjoelen, biljarten, bowlen en bingoën verveelt ook maar op de duur.
Even in de agenda zetten en proberen woensdag 14 augustus vrij te houden. Het begint om 09.30 uur op het Tennisveld aan de Vroonlandseweg 51 in Kapelle.  Ieder mag in levende lijve of in cognito komen, maar legitimatie (vanwege de leeftijdscontrole)  is mogelijk. Op valsspelers wordt streng gelet. 
Ieder die meer informatie wilt, of niet alleen naar het tennisveld durft,
mag bellen met: (mevrouw E. Jansen nummer: 14 0113) of e-mailen: e.jansen@kapelle.nl.
Cookieinstellingen