Enkele foto-impressies van de Schoorse Herfstmarkt 2013

Zaterdag 21 september is het wat drukker in Schore dan normaal. Om niet te zeggen voor Schoorse begrippen: heel druk. Schore op z’n best. Waar een klein dorp best trots op kan zijn.Er zijn kraampjes, er is muziek, terrasjes zijn gevuld, een zonnetje schijnt: Het is duidelijk: de laatste dag van de zomer is een cadeautje. Een aantal handelaren proberen boeken, kleding en andere dingen aan de man of vrouw te brengen. Maar ook particulieren hebben snuisterijen in de aanbieding. En altijd is er wel iets lekkers te koop. De gezelligheid viert hoogtij.

Van mensen van het Rode Kruis tot vrijwilligers van een voetbalvereniging, Het Nieuwe Kerkplein lijkt er voor gemaakt te zijn om mensen te trekken naar het dorp. Kinderen kunnen zich uitleven met kinderspelen. Zangeressen zingen country-, en andere muziek. Dames verkopen lootjes voor het goede doel. Als je deze zaterdag in Schore bent geweest, kan de dag niet meer stuk.
Maar wie goed oplet ziet nog iets. Het dorp is trots en gek op zijn school “de Tunnel”. Overal in het dorp hangen hartjes, foto’s en tekeningen met niet mis te verstane leuzen.  Maandag 23 september gaat het gemeentebestuur van Kapelle praten met de inwoners van Schore. We hoeven ons niet af te vragen welk ‘hot item’ die avond zal beheersen. En zeker niet de vraag te stellen, of het die avond in het Dorpshuis van Schore druk zal zijn. (aanvang vanaf 19.15 uur). Ook dat is Schore ten voeten uit. Schore LEEFT !
Cookieinstellingen