Regiotaxi TCR scoort goed

Foto:

Voorzitter van het SWVO Samenwerkingsverband Welzijnszorg Oosterschelderegio Leo Kosten (tevens wethouder van Kapelle) was zeer te spreken over de samenwerking met de regiotaxi TCRNiet in een hoge kantorenflat of een deftige hotelsuite vond deze gebeurtenis plaats.

Gewoon op de werkplek in een knusse chauffeursontmoetingsplek waren we deze middag te gast. Er zou deze middag een waarderingsgebaar uitgereikt worden.
Namens de gemeenten in de Oosterschelderegio dankte de voorzitter voor de succesvolle bijdrage aan de uitvoering van het contract Regiotaxi Oosterschelde van de afgelopen periode. Uit onderzoek bleek dat door de wijze van taakuitvoering en serviceverlening klanten dit bedrijf konden waarderen met een 8,2 als eindcijfer.
Gemeenten van de Oosterschelderegio en de gemeente uit Zeeuws-Vlaanderen hebben gezamenlijk de Gemeentelijke Vervoerscentrale Zeeland opgericht. Zij voeren de ritaanname en de ritplanning is. Mensen, die in het kader van een indicatie van de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) willen vervoerd worden, kunnen een aanvraag via de gemeente indienen. Voor informatie zie: http://www.kapelle.nl/mijn-kapelle/productencatalogus_42269/product/vervoersvoorzieningen-wmo_523.html
Als blijk van waardering reikte de heer Kosten donderdagmiddag aan elke aanwezige chauffeur een warme sjaal uit met het herkenningsteken van de Regiotaxi Oosterschelde.
Ook citeerde hij uit een bundeltje Reisverhalen de belevenissen en ervaringen van Drs.P.
Maar merkte de heer Kosten terecht op: “De meeste en leukste reisverhalen weet u natuurlijk te vertellen. “
Cookieinstellingen