WeekendWetensWaardigheden

Wat wordt het weer? Wat is de toestand op de weg? Wat is er te doen in regio Kapelle?Weersverwachting volgens diverse weermannen en weervrouwtjes de voorspelling voor de komende dagen:

Vrijdag: Een groot deel van de dag blijft het nevelig, later zou de mist optrekken. De wind gaat aantrekken vanuit oostelijke richting en het wordt zo rond 15, 16 graden.
Zaterdag: Veel bewolking en er is kans op wat regen. Wind uit zuidelijke richtingen, Temperatuur wordt iets hoger, ongeveer 17 graden.
Zondag: De dag zou droog beginnen, daarna bewolking, er komt regen, kans op onweer. Temperaturen kunnen zelfs oplopen tot 18, 19 graden.
Volgens de Vlaamse weerman Frank de Boosere is er in de nacht van 18 op 19 oktober (als de maan tenminste te zien is): een kleine maansverduistering in de bijschaduw. Rond middernacht zal het zuiden van de maan wat minder helder zijn.(Niet spectaculair)
Sportagenda: voor zaterdag:
Voetbal: alleen de jongeren voetballen thuis in Kapelle / Kapelle 3 en 5 voetballen uit
Korfbal: 10.00 uur KVK D1 – Fortis 2 (op veld 2K)  en 
                 11.00 uur KVK A1 – All Ready A1 (op veld 1K)
Uitagenda:
Vrijdagavond: Bierproefavond, 20.00 uur in de Vroone; (reservering te voren gewenst)
Zaterdagavond: Urker Mannenkoor, 19.00 uur Hervormde Kerk, Kapelle
Zaterdagavond: Benefietfeestavond, 20.30 uur Partycentrum Schoudee, Wemeldinge,(wel                                       van te voren reserveren)
Zondagmiddag: Concert- en zangmiddag, 16.00 uur Maartenskerk, Wemeldinge
Zondagavond:  Praise-avond, Vrije Evangelische Kerk, 19.30 uur, Wemeldinge
Wegwerkzaamheden: 
Vrijdagavond vanaf 19.00 uur: Afritten A58 richting Goes, wegens werkwerkzaamheden gesloten.
A58 is gesloten tot maandagmorgen 06.00 uur tussen afslag Middelburg en Heinkenszand in beide richtingen (zie voor actuele en preciese informatie: www.vananaarbeter.nl