Verslag Benefietdiner en feestavond Wemeldinge

In de DONOR-week werden in Wemeldinge een tweetal hartverwarmende benefiet-evenementen georganiseerd.Partycentrum Schoudee was op 15 en 19 oktober het toneel van “samen genieten door te delen”. Twee bijeenkomsten, een diner belangenloos door vermaarde koks samengesteld en een feestavond, die naast plezier maken ook een ander doel diende:  aandacht vragen voor donor-registratie. Het betekent voor veel patiënten, die daarvan afhankelijk zijn: Zicht op een hoopvolle toekomst en (weer) mogen leven in goede gezondheid.

Albert Gunst meldde gisteren (22 oktober) dat de actie 4065 euro heeft opgebracht, die bestemd is voor de Nederlandse Transplantatie Stichting. Het feest op zaterdagavond was een gezellige en leuke festiviteit, waar de 50 bezoekers zeker van  hebben kunnen genieten. Het diner op dinsdagavond, was een nog groter succes. Daar konden 70 aanmelders genieten van een smakelijke maaltijd.
Al met al positieve acties met een extra doel. Wilt u als lezer meer weten over dit gebeuren of over donor-registratie, kijk dan op:  www.wemeldingezegtja.nl
Wie weet tot volgend jaar? Of zoals Albert terecht opmerkt:
“We stoppen pas als 100% van de Nederlanders is geregistreerd” . 
Cookieinstellingen