Nieuwe lessen Pilates in Kapelle en Wemeldinge

Léonie Hofker geeft al enige tijd lessen Pilates in onder andere  Kapelle. Wat is Pilates en wie is Léonie Hofker?

Waarom Pilates:

Door het succes van diverse lessen en trainingen komen in Kapelle en Wemeldinge meer mogelijkheden om lijf en ziel te verbeteren. Wie wil dat niet: er beter uitzien, je echt beter voelen, een gezonder lijf krijgen, sneller herstel bij blessures, minder rug- en nekklachten en positiever en enthousiaster in het leven staan?

Wat is Pilates:

Pilates is een oefen- methode voor het hele lichaam, dus voor lijf en geest. De methode traint niet alleen het lichaam op kracht, soepelheid en coördinatie, maar stimuleert tegelijkertijd ook de concentratie. Doordat spieren in buik, onderrug, billen en dijbenen sterker zullen worden, zal de lichaamshouding voelbaar en zichtbaar beter worden.
Wie was Pilates:

Joseph H. Pilates is geboren in 1883 in Duitsland. Van jongsafaan had hij te maken met verschillende ziektes, maar door een sterke geest en de verworvenheden van zijn ouders (gezondheid en sport) kon hij zijn eigen unieke bewegingsmethode ontwikkelen. Hij wist mensen in zijn omgeving te stimuleren, dat ze ondanks barre leefomstandigheden hun fysieke en mentale conditie konden verbeteren. Zijn methode werd later door steeds meer trainers, atleten, acteurs met open armen ontvangen en wint nog steeds aan populariteit.

Wie is Léonie Hofker:

Léonie Hofker is eigenaresse van Pilates Studio Zeeland en al sinds haar 4de levensjaar bezig met dansen en bewegen. Vanaf haar 11de volgde ze klassiek-, jazz- en moderne balletlessen bij Ballet Studio Free in Goes. Sinds 2006 volgde ze bij Debbie Jenner in Amsterdam diverse opleidingen en workshops. Léonie heeft haar all round-opleiding bij de Aalo afgerond. De Aalo is de grootste Nederlandse kwaliteitsopleider binnen de Fitness, Health and Welness Branche (kortom alles wat te maken heeft met fit zijn, gezond zijn en je goed voelen).
Nieuwe Pilates lessen in:
Wemeldinge: Hotel Wemeldinge: start: donderdag 7 november 20.30 uur Pilates
Wemeldinge: Hotel Wemeldinge: start: donderdag 7 november 21.30 uur Power Yoga
Kapelle: Dorpshuis de Vroone: donderdag 09.30 uur Pilates “Big Ball”
Kapelle: Dorpshuis de Vroone:     vrijdag      09.30 uur Pilates “Big Ball”
Lessen duren 55 minuten. Meer informatie via: http://www.pilatesstudiozeeland.nl
Aanmelden via: info@pilatesstudiozeeland.nl
Cookieinstellingen