CEDERMARKT 2013

Jaarlijks evenement in diverse ruimtes van Zorgcentrum Cederhof KapelleWoensdag 20 november is het weer zover: Cedermarkt in Cederhof Kapelle. Al voor de 23ste keer is het een drukte van belang. Er valt weer van alles te zien, te horen, te voelen, te ruiken en te proeven. Op de begane grond, in de binnentuin, op de eerste etage, op de tweede etage, heel Cederhof is er vol van. En iedereen is welkom, het is dus niet leeftijdsgebonden. 

Allereerst bij binnenkomst in de binnentuin: 
De geur van vers gebakken oliebollen en boterbabbelaars komt je tegemoet.
En wat er nog meer te koop staat: bloemstukjes, handwerken, kleedjes, kussenhoezen, baby born kleding en er is een loterij met leuke prijzen. 
De eerste etage:
Informatie van de Dierenbescherming. Bij Mieke van Liere kunnen belangstellenden ideeën opdoen voor in huis, want zij presenteert handgemaakte woonaccessoires en Liesbeth Stomphorst weet knutselaars vast wel enthousiast te maken met haar knutselspullen. Voor 
sierraden en tassen moet je bij Wil Koldenhof zijn en als je even de tijd neemt kun je Carlo
Gremberghe aan het werk zien met een speciale demonstratie houtsnijwerk.
Bij de stand van Light for the World kan ieder worden bijgepraat voor dit goede doel en er zijn tal van ideetjes op te doen voor de leuke cadeautjes die ze presenteren.
De tweede etage:
Een speciale snuffelmarkt, sommige noemen het een rommelmarkt, maar andere weten juist leuke cadeautjes bij elkaar te snuffelen en hun voordeel ermee te doen.
Boekenliefhebbers komen aan hun trekken bij alle mogelijke titels en schrijvers, tweede hands, soms ook derde hands boeken, maar wel boeken die graag gelezen willen worden.
Ook de Stichting Vrienden van Cederhof is van de partij en iedereen mag donateur worden.
Wie zin heeft in een spelletje mag komen sjoelen, wel achteraan aansluiten, want je bent vast niet de enige.
Of er een lolbroek in de zaal is weet ik niet, maar wel loopt er door Cederhof een grabbeljurk rond, geen grabbelton, maar een grabbeljurk, dus speciaal voor deze Cedermarkt.
Oh ja, ’s middags komt er accordeonmuziek. Wie er speelt is nog een verrassing?
En voor kinderen: Die kunnen extra kleur krijgen, want zij kunnen worden geschminkt ! ! !
Woensdag 20 november – Zorgcentrum Cederhof, Cederlaan 9 Kapelle
Vanaf 10.00 uur en Gratis entree

Cookieinstellingen