Westerscheldetunnel tolvrij?

Hier volgt een mededeling voor onder andere automobilistenHet is niet te geloven, maar aanstaande zaterdag 30 november mogen automobilisten, motorrijders, bussen, vrachtwagens en ga zo maar door,  de Westerschelde tunnel passeren zonder te betalen!

Volgens Gemeente Terneuzen zijn 30 november de betaalde parkeerplaatsen aldaar (uitgezonderd de parkeergarages) vrij van parkeren.
Maar wat zij kunnen, kunnen wij ook: Nodig iedere vriend, kennis of familielid uit Zeeuws-Vlaanderen, België en omstreken uit om zaterdag even te komen buurten, sinterklaasfeestje te organiseren of samen iets leuks en gezelligs te komen te doen. Want het is de laatste keer dit jaar, dat die tolpoortjes zonder oponthoud of extra pin- of betaalmiddelen gepasseerd kunnen worden. Dat scheelt weer tijd en geld.
Alleen wel jammer, dat dit jaar zoiets maar vier keer mogelijk is. Want de andere driehonderd-een-en-zestig dagen, dat we door de tunnel zouden willen, moeten we wèl dokken.
Maar: er komt een heel klein beetje meer licht aan de andere kant van de tunnel: Volgende jaar (2014) zullen niet slechts vier tolvrije dagen zijn, u raadt het nooit: het worden er zes !
Cookieinstellingen