Vroege Vogel in Kapelle

Middenstand Kapelle en Wemeldinge maakt zich op voor de feestmaand december. Wie zal het grootste feest kunnen maken: Consument of Middenstander? Misschien wel de Vroege Vogel!Wie durft er nou over feesten te praten? Het is is toch crisis?

Het is maar net hoe je het bekijkt. Minder in de portemonnee of een kleiner banksaldo wil nog niet zeggen, dat we algemeen gesproken stilletjes in een hoekje gaan zitten? Ook financieel gezien zullen we soms andere keuzes moeten maken. Die crisis overleven we vast wel.
In deze tijd komt het meer aan op eigen creativiteit, zelf positieve dingen bedenken en uitvoeren. Raad vragen aan mensen, die meer weten dan U of Jij en op internet zijn zoveel interessante dingen te vinden, daar kan zelfs een plaatselijke bibliotheek niet tegenop. Hoewel ook dáár veel te vinden is.
De vroege vogel:
Concreet: Wie aanstaande zaterdag 30 november vroeg uit de veren wil komen, kan hoe vroeger men komt, zijn/haar voordeel halen: Drie winkels in centrum Kapelle openen vroeger hun deuren dan normaal:
  • This Time, Biezelingsestraat 16, Kapelle vanaf 06.00 uur
  • J&R Schoenmode, Biezelingsestraat 20 Kapelle vanaf 07.00 uur
  • Herselman Sport, Ooststraat 1, Kapelle vanaf 06.00 uur *) + niet vergeten Jon te feliciteren met zijn 45ste verjaardag!
Etalage:
En wie alvast een kijkje in de etalages wil kijken, klik dan maar eens op:
ThisTime                            J&RSchoenmode                               HerselmanSport
Cookieinstellingen