Kerstwens van OKK Wemeldinge

Muzikale activiteiten van OKK Wemeldinge zorgen voor een feestelijke en sfeervolle afronding van 2013Vandaag ontvingen we dit interessante berichtje van de actieve muziekvereniging uit Wemeldinge:

“OKK wenst u fijne, muzikale Kerstdagen!
Sinterklaas is nog maar net met zijn Zwarte Pieten het land uit, of de rendieren van de Kerstman staan alweer te trappelen om het toneel te betreden! Ook muziekvereniging OKK heeft rond de Kerstdagen van alles op het programma staan, dus pak de agenda er maar bij. We beginnen al op vrijdag 13 december als OKK aan het begin van de avond de Kerstmarkt op het Amaliaplein opluistert. Op woensdagmiddag 18 december, zal een ensemble van OKK spelen bij het Kerstfeest voor ouderen in de Vroone te Kapelle. Dezelfde dag, ’s avonds, zullen we met heel de vereniging in kleine ensembles bekende Kerstliedjes spelen tijdens de jaarlijkse Wemeldingse Kerstrondgangen. De dag daarna, donderdag 19 december, spelen we op het dorpsplein bij de afsluiting van het Kerstfeest van beide Wemeldingse basisscholen. Tot slot zal de Kerstnachtdienst
 (24 december om 22:00 uur in de Maartenskerk) zoals u gewend bent onder andere opgeluisterd worden door OKK. Kortom: in december genoeg gelegenheid om te genieten van (Kerst)muziek!”
 
Een goede lezer ziet hierboven zelfs een vijftal evenementen staan. Er wordt, zoals gebruikelijk is geen entree gevraagd en van deze feestelijkheden daar mag ieder van komen genieten. Kortom: OKK zorgt voor een fijn, hartverwarmend Kerstfeest! 
Cookieinstellingen