Twee extra wandelmogelijkheden voor Regio Kapelle in 2014

Foto:

Voor liefhebbers van beweging, maar ook om meer conditie op te bouwenNaast de geplande wandelevenementen zijn er binnen de gemeentegrenzen van Kapelle nog twee kansen om regelmatig in een groep de benen te strekken.

De eerste wekelijkse mogelijkheid is via Stichting Welzijn, Sport Zeeland en Bewegend Kapelle genaamd “Elke stap telt”. In september vorig jaar is hier al in een artikel op deze website aandacht aan besteed. Wekelijkse begeleiding, gebruik makend van een opbouwplanning en persoonlijke stappentellers. Aansluiting bij deze groep is nog steeds mogelijk. Via deze link is daar meer informatie over te vinden.
De tweede mogelijkheid (staat los van het bovengenoemde) is één per maand mee doen met een reuze gezellige groep een vijftal kilometer gezamenlijk te wandelen. Het is geschikt voor elke leeftijd en na afloop is er gelegenheid om nog even na te genieten en gezellig bij te kletsen. De eerstkomende wandeltocht staat gepland op donderdag 9 januari om 09.30 uur, met vertrek- en aankomstpunt: ‘de Vroone’ in Kapelle. Meer informatie via mevrouw Anna Sterk telefoonnummer: 0113 – 34.03.49
Cookieinstellingen