Keuze uit verkiezingsbijeenkomsten

Eerstvolgend gemeenteraads-verkiezingsdebat is gepland op 3 maartNa het redelijk rustig verlopen lijsttrekkersdebat in de Wemel in Wemeldinge van afgelopen woensdag is nu de beurt aan Kapelle. Maandagavond 3 maart in Hotel ‘de Zwaan’.

Organisatie is in handen van ScoopZeeland en PZC.
Tot 10 februari kon elke Zeeuwse kiezer meedoen aan een online opiniepeiling, georganiseerd door Scoop Zeeland en de PZC. Op 3 maart zal de uitkomst van de peiling te zien zijn onder andere in de PZC. Vragen werden gesteld over: economie, zorg, veiligheid, leefbaarheid, onderwijs en vrije tijd. Enkele vragen hadden speciek betrekking op onze gemeente. De uitkomsten vormen het uitgangspunt voor dit debat en komen op deze avond aan de orde. Politieke partijen en overige aanwezigen kunnen reageren en meediscussiëren over de thema’s. 
Gespreksleider is: Nico Out of Ron Lubbersen.
En we mogen hopen dat promotiemedewerkers van de politieke partijen zich dit keer niet laten verleiden tot het uitdelen van allerlei verkiezingsfoldertjes of andere prullaria. Want wees nou eerlijk, als ik het lef zou hebben om met ballonnetjes, spiegeltjes of stickertjes de aanwezigen zou kunnen overtuigen om op mijn partij te stemmen, zou ik dan niet compleet ongeloofwaardig overkomen? Stemgerechtigde dorpsgenoten zijn toch volwassen, bijdetijdse medeburgers die best kunnen bepalen welke personen betrouwbaar, deskundig en integer ons de komende vier jaar kunnen vertegenwoordigen in de Kapelse gemeenteraad?
Laat ik eindigen door aan te kondigen om te komen en mee te praten maandagavond 3 maart: het verkiezingsdebat in Hotel ‘de Zwaan’, Kerkplein 47, Kapelle. Aanvang: 19.30 uur, zaal open vanaf 19.00 uur en de verwachte eindtijd is 21.30 uur.
Daarna volgen nog twee verkiezingsbijeenkomsten (voordat de dag van de gemeenteraadsverkiezing er aan komt) te weten in Cederhof en de Vroone.
Cookieinstellingen