Verslag van Sportmiddag Kapelle

Foto:

Sportmiddag in Sportcentrum het Groene WoudHieronder staat het verslag van een goed gevulde sportmiddag voor jongeren dat afgelopen woensdag plaatsvond in Sportcentrum het Groene Woud. Met name verdienen twee organisaties best wel een pluim voor hun medewerking: Vollebalvereniging BOK, Kapelle en de Atletiekvereniging AV’56. 

Bewegend Kapelle meldt het volgende:
Afgelopen woensdag hebben zo’n 50 kinderen zich goed vermaakt tijdens de voorjaarsvakantie activiteit van Bewegend Kapelle. In de sporthal hebben ze kennis gemaakt met verschillende soorten sporten, op uitdagende manieren. Zo werd er volleybal en badminton in het donker gespeeld! Door middel van speciale blacklight volleyballen, lichtgevende badmintonshuttles en glow-in-the-dark tape was dit een spectaculaire ervaring voor de kinderen. Volleybalvereniging BOK leerde de kinderen met veel enthousiasme kennismaken met volleybal. Ook de Atheltics Games, begeleid door Atletiekvereniging AV’56, was een geweldige uitdaging met onderdelen als werpen, lopen en springen. Vooral de estafette maakte een hoop los bij de kinderen op sportief gebied. 
Kortom, een geslaagde middag. De kinderen hadden het naar hun zin en gingen moe en voldaan naar huis. We  zien jullie graag bij de volgende activiteit, in de Nationale Sportweek!
Tot slot melden wij nog even, dat de Nationale Sportweek gepland staan op:
vanaf 19 tot en met 26 april 2014. Wel iets om alvast naar uit te kijken.
Cookieinstellingen