Rijschool XLR8 stelt zich voor

Foto:

Introductie nieuwe rijschool XLR8: vooruitstrevend, no-nonsense, scherp geprijst, goede service en XLR8 geeft rijlessen voor auto, motor en brommer op Beveland en Walcheren

XLR8
XLR8 (‘accelerate’) is de naam van de nieuwe rijschool. Erik van Cadsand en Janine de Wilde zijn het brein achter deze Rijschool . Zij startten  XLR8 op 1 januari van dit jaar en binnen een maand  al wilde Wouter Siben zich graag bij hun aansluiten. Cursisten uit andere delen van Midden-Zeeland kunnen daarom zelfs kiezen om in Goes of Middelburg af te rijden. Alle instructeurs zijn WRM-bevoegd en volgen regelmatig cursussen om up-to-date te blijven. 
Vooruitstrevend
Rijschool XLR8 gaat mee in het digitale tijdperk. De cursist kan  een speciale app downloaden waarop de leskaart te zien is. Ook kan op de app de rekeningen bekeken worden en natuurlijk ook de volgende afspraak. Zelfs de theorie is bij deze rijschool online te leren. Geen saaie boeken meer, maar een online lesboek met duidelijke plaatjes en instructiefilmpjes. 
No-nonsense en scherp geprijst
Wat XLR8 bijzonder maakt is dat de instructeurs zichzelf willen zijn: ‘Wat je ziet, is wat je krijgt.’  Hier worden geen administratiekosten berekend. Wil de cursist via de rijschool een theorie-examen aanvragen, dan kan dat gewoon voor de prijs die het CBR rekent. Service van de zaak! XLR8 heeft geen duur pand of overdreven luxe auto’s waardoor de kosten laag zijn en de lessen dus niet duur. 
Goede service
Faalangst, rijangst of moeite met het leren van de theorie? Bij XLR8 is ieder aan het juiste adres. Eng om in een grote stad te rijden? Geen probleem. Regelmatig zijn er lessen met leerlingen richting Breda of Rotterdam om dat te oefenen. En wie parkeren in een parkeergarage maar niks vindt, zoiets kan tijdens de lessen gewoon een plekje krijgen. De instructeurs Erik, Janine en Wouter zullen er alles aan doen om de beginnende chauffeur een zeker en goed gevoel te geven, zodat deze straks veilig aan het verkeer kan deelnemen.
Meer informatie
Over autorijles nemen vanaf 16,5 jaar, over de gratis proefles, over de persoonlijke begeleiding, het scherpgeprijsde kennismakingspakket en meer is te lezen op de overzichtelijke website van rijschoolxlr8.nl
Bellen mag ook: 
Erik van Cadsand: telefoon: 06 – 23.70.07.87 of 
Janine de Wilde: telefoon: 06 – 23.22.70.10
Cookieinstellingen