Zes dagen sporten: Nationale Sportweek

Sporten zes dagen lang voor iedereen, jong of oud, jongen of meisje, man of vrouw, sportief of niet: neem een metgezel mee om sportief in beweging te komen. Opening en Free Style Event op zaterdag 19 april op het skateterrein in Kapelle”Ik neem je mee” is de titel van de Landelijke en Nationale Sportweek 2014.

In Kapelle is de aftrap, het startschot ofwel de openingsceremonie gepland, om precies te zijn: op zaterdag 19 april om 13.00 uur. De opening vindt plaats op het skateterrein bij Sportcentrum Groenewoud aan de Vroonlandseweg in Kapelle.
Na de opening start het Freestyle Event. Evenals vorig jaar bestaand uit clinics, gave demo’s en wedstrijden. Verken zelf het parcours met eigen skates, step, skateboard, waveboard of BMX. Al zijn er materialen te leen, met eigen materiaal is het natuurlijk supergaaf.
Inschrijven is niet nodig. Alle leeftijden mogen in principe meedoen. Deelname = gratis.
Aktiviteiten tot 17.00 uur. Meer informatie is digitaal op te vragen via email: sportweek@kapelle.nl of te bellen met telefoonnummer: 0113 – 33 31 79. 
En wie een leuke foto weet te maken en  die via een email naar kapelle@nieuws.qz0.nl stuurt, zorgen wij dat deze op kapelle.nieuws.qz0.nl geplaatst wordt.
Cookieinstellingen