Lekker naar de Boer op zaterdag 21 juni

Foto:

Open Dag bij Biopoint Kapelle van 10.00 tot 16.00 uur

Biopoint Kapelle heeft een geheim. Op zaterdag 21 juni kunnen belangstellenden dat horen, zien en proeven. Lekker naar de boer: Biopoint houdt open huis.
Op het tuinbouwbedrijf van Kees en Henk groeien biologische komkommers en tomaten. En ze worden echt biologisch geteeld, dus zonder chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmatige voedingstoffen. Dat roept vragen op zoals: hoe gaat dat in zijn werk, hoe groeit de plant op een natuurlijke wijze, hoelang duurt het van bloei tot oogst, hoe worden ze geplukt, gesorteerd, verpakt en verkocht. . . Nou op al die vragen zijn antwoorden te krijgen. En het geheim van die natuurlijke bestrijders, dat wordt er tijdens die rondleidingen in de kassen natuurlijk wel bijverteld. Het is niet alleen een dag van kijken, ruiken, voelen en luisteren, maar zelf proeven, dan kan iedereen proeven waarom.
In de winkel met biologische producten zijn naast komkommers en tomaten nog meer produkten te koop. Kom zelf maar eens binnen kijken. Alvast een voorproefje voor de vakantie? Ga dan in het kader van de landelijke presentatie ‘Lekker naar de boer’ naar Biopoint, Noordhoeksewegeling 5 (dat is in de buurt van het ANWB-station), Kapelle.
De entree is altijd gratis en de openingstijden zijn makkelijk te vinden op: 
Cookieinstellingen