Kapelse-Dag-Bulletin (2014) deel 4

Voorpret voor het jaarlijkse feest in KapelleKapelse Dag voorpret:

Eigenlijk bestaat de Kapelse Dag traditioneel uit drie dagen:
– Eerste dag (donderdag) vanaf 16.00 uur start de kermis en ’s avonds reproduceren dj’s muziek in de Café Herberg en Hotel de Zwaan.
– Tweede dag (vrijdag) uiteraard vanaf 16.00 uur de kermis, maar er valt méér te doen: DikkebandenRaces en de Sportloop en ’s avonds meer muziek (o.a. 2 podia op het Kerkplein)
– Derde dag, de eigenlijke Kapelse Dag, dan pakt Kapelle pas echt uit met jaarmarkt, vrijmarkt, kermis, ringrijden, diverse demonstraties en presentaties, live-optredens van artiesten en nog veel meer. Op deze dag kunnen tienduizenden mensen Kapelle bezoeken.
Sportiviteiten:
Meer informatie over de DikkebandenRaces en de 5de Herselman Sportloop is te vinden in het Kapelse-Dag-Bulletin deel 1. Organisatoren en diverse deelnemers hopen, dat de weersvooruitzichten even zonnig blijven als deze vrijdagmorgen.
Verkeer
Verkeersmaatregelen voor deze vrijdag zijn te vinden op Kapelse-Dag-Bulletin deel 3.
Van uur tot uur
In de volgende Kapelse-Dag-Bulletins (op zaterdag 30 augustus) wil kapelle.nieuws.qz0.nl van uur tot uur (vanaf 07.00 uur tot 22.00 uur)  nieuwe, bestaande en komende items voor het voetlicht brengen op steeds een vernieuwde webpagina, dus steeds actueel.
Foto-collage
Daarnaast komt een aparte pagina met foto-impressies van dit evenement.
Ook foto’s van bezoekers zijn welkom. Graag doormailen naar: kapelle@nieuws.qz0.nl.
Reünie?
Tenslotte is de Kapelse Dag ook een soort reünie. Bekend is, dat een aantal oud-Kapellenaren juist op deze dag terugkeren om nog even de Kapelse sfeer op te snuiven. Ze zijn in ieder geval van harte welkom.