Open Huizen Dag Experience

Foto: Fotoshoot: youtube

Open Huizen Dag: Zaterdag 28 maart 2015

Twee keer per jaar in maart en in oktober heeft de NVM (de Nederlandse Vereniging van Makelaars) een themadag op de kalender staan. Op die zaterdagen zijn in het hele land vrijblijvend diverse woningen te bezichtigen, zonder vooraf een afspraak te moeten maken met een makelaar of huiseigenaar. Meer dan 44.000 woningen in heel Nederland staan op deze dag open voor aspirantkopers.

Kapelle en Wemeldinge
Ook in Kapelle, Wemeldinge zijn op 28 maart tussen 11.00 en 15.00 uur verschillende huizen te bezichtigen.

Huizenwebsites
Op website www.funda.nl kunnen belangstellenden onder andere kiezen voor woningen uit Kapelle en Wemeldinge. Ook www.huislijn.nl staan diverse woningen op de Open Huizen Route en op www.vbo.nl zijn slechts twee woningen bij Kapelle en één woning in Wemeldinge opgenomen als open huis.

Huis te koop 3

Huizenverkopers
Huizenverkopers kunnen baat hebben bij extra aandacht via de sociale media, de diverse digitale prikborden en de funda-openhuizendagtopper (t/m 18 maart te bestellen)

Huizenkopers
Geïnteresseerde huizenkopers kunnen mogelijk hun voordeel doen met een aantal tips van de NVM, zoals het invullen van een bezichtigingsverslag.NVM_Open Huizen Dag_28 maart  (9)

KapelleOpenHuisBorrel2015Tip:
Wie na de open-huizen-speurtocht nog even wil napraten, brainstormen met collega-kopers, een makelaar en een hypotheekadviseur kan het beste na 15.00 uur nog even naar Weststraat 1, Kapelle komen. Onder het genot van een drankje kunnen kansen en mogelijkheden van een komende huisaankoop nog wat uitgebreider geëvalueerd worden.

 

Reacties