Wat?? Gaat C1000 Kapelle sluiten?

Foto: was C1000 wordt AH

Inderdaad op 10 juni 2015 om 13.00 uur sluit C1000 Harlaar in Kapelle de deuren definitief, maar:

Maar dan gaat het gebeuren:

De C1000 krijgt een gedaanteverandering en wordt: ALBERT HEIJN

Op dezelfde plaats verrijst een vernieuwde supermarkt met dezelfde medewerkers in een ander jasje. Twee weken na de geplande sluiting van de C1000 is de blinkende opening  van de nieuwe Albert Heijn. Het ondernemersechtpaar Koen en Marianne Harlaar zal zelf de officiële opening verrichten.

Op een plek waar een halve eeuw geleden nog bakker Nijsse en schoenmaker Meeuse hun winkels openstelden voor het winkelende publiek, weet zowat elke Kapellenaar de tegenwoordige supermarkt op de hoek van de Biezelingsestraat/Ooststraat wel te vinden. De C1000 was eigenlijk al tientallen jaren een begrip in Kapelle.

Het huidige pand zal in veertien dagen tijd een verbouwing ondergaan en zal in grootte toenemen. Daarbij krijgt de nieuwe Albert Heijn een ruimere opzet en ook een overzichtelijke indeling. Ondernemer Koen Harlaar zegt: “Onze nieuwe supermarkt biedt veel keuze in producten en prijs. Dat vinden onze klanten belangrijk, en wij natuurlijk ook.”

Op woensdag 24 juni aanstaande om 11.00 uur gaat de nieuwe Albert Heijn open. Marianne Harlaar: “Iedereen is van harte welkom om de opening van de winkel mee te maken. We hebben voor onze klanten leuke en verrassende acties.”

Veel mensen uit Kapelle en omgeving zullen benieuwd zijn naar de nieuwe winkelformule, en niet alleen zij, maar ook vast en zeker alle medewerkers van deze unieke supermarkt.  En wat die medewerkers betreft,  . . . . .  (wordt vervolgd)

(Bron: Persbericht Albert Heijn)

Reacties

Cookieinstellingen