‘Kennis vergroot je vermogen om te genieten’

Foto: Gemeentehuis Kapelle

 Wie kleurrijke werelden uit de kunst wil ontdekken, . . . . .

 

Kunsthistorica Tamara Buizer-Smyrnova geeft vrijdagavond 29 mei een kunstlezing in het gemeentehuis van Kapelle. Het thema van deze avond luidt: ‘Portretten door de eeuwen heen’.

 

 

Een kunstkenner met allure is dr. Tamara Buizer-Smyrnova. In Oekraïne is zij directeur van de Junior Kunstschool geweest en hoofddocent aan de Universiteit Slavistiek met specialisatie: kunst- en cultuurgeschiedenis en kunst- en cultuurtheorie.

Tegenwoordig begeleidt zij via een reisorganisatie reizigers bij kunst-historische reizen. Beroepsmatig is zij al enkele jaren docent kunstgeschiedenis bij de Zeeuwse Volksuniversiteit en gastdocent bij Kunstuitleen de Bevelanden.

Op deskundige wijze zal zij ons vrijdagavond meenemen langs diverse portretten uit verschillende stromingen en stijlperioden in de kunst. Zowel voor kunstkenners als beginnende kunstontdekkers is er meer dan genoeg te genieten.

Zij zal met de belangstellenden haar enorme belangstelling voor de wereld van de kunst delen. De liefde voor de kunst is dan ook haar grootste passie. Dit belooft dus een topavond voor kunstliefhebbers en overige belangstellenden te worden.

 

  • Vrijdagavond 29 mei 2015: Kunstlezing door Tamara Buizer-Smyrnova
  • Thema van deze lezing: ‘Portretten door de eeuwen heen’
  • Locatie: Gemeentehuis Kapelle, Kerkplein 1, Kapelle
  • Tijd: 19.30 uur  /  Entree: € 5,-

 

 

 

Reacties