Tudors-acteur zegt sorry voor dronkenschap

LONDEN – Acteur Jonathan Rhys-Meyers baalt ervan dat hij eerder deze maand dronken op straat werd gefotografeerd terwijl hij uit een fles wodka dronk. Via de Instagrampagina van zijn verloofde Mara Lane biedt hij zijn excuses aan.

De foto’s van de acteur spraken boekdelen. Hij was ongeschoren, zag er beschonken uit en had vlekken op zijn kleren. Met een fles drank in zijn hand liep hij met zijn gulp open te zwalken over de Londense straten. Bij het filmfestival van Cannes was hij vervolgens afwezig, terwijl er een film waarin hij speelt werd gedraaid. Gedacht werd dat het niet zo goed gaat met de 37-jarige acteur.

De Ier, bekend van de serie The Tudors en de film From Paris with Love, schrijft op Instagram dat het allemaal wel meevalt: “Ik bied mijn verontschuldigingen aan voor deze kleine terugval. Ik hoop dat mensen nu geen verkeerde dingen van me denken. Ik ben meteen gestopt met drinken. Ik was op weg van een vriend naar huis en had me nog niet omgekleed. Ik probeer verder gezond te leven.”

Hij meldt verder dat Cannes sowieso niet op zijn programma stond dit jaar, dus dat zijn afwezigheid niets te maken had met zijn drankprobleem.

Reacties