Albert Heijn: Opening 24 juni in Kapelle

Opening en feestelijk welkom Albert Heijn Kapelle

Woensdag 24 juni: Opening Albert Heijn Kapelle. Vanaf die datum kan en mag iedereen de nieuwe winkel bezoeken en bewonderen. Om 11.00 uur opent het ondernemersechtpaar Koen en Marianne Harlaar hun nieuwe supermarkt. Na een verbouwing en herinrichting (van 10 tot 24 juni) van de vertrouwde C1000 (zal deze supermarkt voortaan de naam Albert Heijn dragen.

Wat is er nu veranderd?
Waar veel mensen in Kapelle en omgeving naar zullen uitkijken: Welke nieuwe producten kunnen we in deze winkel vinden en kopen? In deze Albert Heijn is een uitgebreid assortiment van biologische producten te vinden. En voor de fijnproevers: Kom zelf kijken en kiezen, want dat deze winkel is uitgebreid met een flink arsenaal aan nieuwe artikelen, dat is zeker.

Gratis boodschappen
Speciaal voor de openingsdag kunnen alle inwoners van Kapelle kans maken op gratis boodschappen. Er zijn blauwe winkelmandjes in de winkel verstopt. Wie er een vindt, krijgt een boodschappenpakket ter waarde van 25 euro.

Speciale mandjes
Zaterdag na de opening wordt deze actie herhaald. Dan bevatten sommige mandjes een goudkleurig vel papier. Dit geeft dan recht op een boodschappenpakket voor zichzelf, maar ook voor vijf vrienden.

Hamster Thuis bij AH

 

Hamster Happie
Ook Hamster Happie zal van de partij zijn. Hij bezoekt de winkel op woensdag en zaterdag. Voor de jeugd staat dan speciaal een springkussen voor de deur opgesteld.

 

Feestje
Ter gelegenheid van de opening viert de winkel een gezellig feestje: Proeverijen en leuke activiteiten, voor iedereen is er genoeg te zien, te proeven, te horen en te beleven.

Nieuw onderdeel: Gall & Gall
In de hal van de flink vergrootte en verbouwde winkel is nu een kleine Gall & Gall-winkel te vinden. Deze winkel heeft een interessant aanbod aan gedistilleerde dranken.

Assortiment van de Albert Heijn
De Albert Heijn biedt een royaal assortiment in versartikelen, zoals bijzondere en gezonde (maaltijd)salades. Klanten hebben keuze uit producten in alle prijsklassen en daarnaast zijn er wekelijks honderden bonusaanbiedingen.

Na de schoolvakanties
Ook na de grote vakantie organiseert Albert Heijn leuke activiteiten. Bijvoorbeeld op de Kapelse Dag zal de winkel extra gezellig zijn ingericht.

Datum

Een datum om te onthouden: woensdag 24 juni: Opening Albert Heijn in Kapelle, Biezelingsestraat 1.

Reacties

Cookieinstellingen