Haringparty Kapelle valt in de smaak

Foto: Marco van Dijke

Haringparty is goed initiatief

Een zeer gemêleerd gezelschap van ondernemers en vertegenwoordigers van diverse verenigingen, organisaties vond elkaar dinsdagavond de 16de juni in een door de gezamenlijke ondernemersverenigingen van Kapelle en Wemeldinge georganiseerde Haringparty nieuwe stijl.

Marco van Dijke, voorzitter van MKB Wemeldinge gaf duidelijk aan in zijn speech aan het begin van de Haringparty, dat deze netwerkbijeenkomst best een andere uitstraling mocht hebben dan de gebruikelijke Haringparty’s elders in de provincie.

Sandra Jebbink, voorzitter van ondernemersvereniging OV Kapelle sprak onder meer over de totstandkoming van dit initiatief en bedankte de medeorganisatoren, die dit evenement mogelijk maakten.

Wethouder Evert Damen van Kapelle wist onder andere te vertellen, dat vanuit gemeente Kapelle richting ondernemers nog meer op stapel staat dit jaar. Komend najaar, is het plan, zal een informatie- en gespreksavond georganiseerd worden, waar het onderwerp Duurzaamheid voor ondernemingen op de agenda staat.

De deelnemers van de Haringparty konden zich niet alleen tegoed doen aan verse nieuwe haring, ook andere visspecialiteiten en zelfs friet lieten de aanwezigen zich niet aan de neus voorbij gaan.

De Haringparty Kapelle gaf menige ondernemer en bestuurder de gelegenheid om elkaar in een ongedwongen sfeer te ontmoeten en bij te praten. Al zou het bij de organisatie van dit evenement vast niet de bedoeling zijn geweest, dat op deze avond direct al zaken werden gedaan, wat in de komende periode hieruit nog kan voortvloeien, weet natuurlijk niemand….

Uit diverse gesprekken op deze bijeenkomst (aan de achterzijde van het gemeentehuis Kapelle) viel op te maken, dat dit evenement best wel in de smaak viel en in de toekomst voor herhaling vatbaar is.

Enkele reacties via Twitter:

 

Reacties