Vandaag opening Albert Heijn Kapelle

Foto: kapelle.nieuws.qz0.nl

Kapelle heeft een Albert Heijn:

Twee weken na de sluiting van de C1000, de verbouwing en de uitbreiding staan vanaf vandaag 24 juni de deuren van Albert Heijn Kapelle open.

Alle medewerkers van Albert Heijn Kapelle stonden parmantig in hun nieuwe outfit op rij te schitteren in de zon, wachtend op het moment suprème: het doorknippen van het lint, waarmee de officiële opening een feit zou zijn.

KapelleAlbertHeijn24Juni2015B

 

Vader en zoon Harlaar knipten zorgvuldig het lint door, waarna een luid applaus klonk, enkele slingerkokers voor een mooi snippervuurwerk zorgden en diverse fotomakers een historisch plaatje vastlegden.

Wie de winkel binnenkomt, ( “Wat een ruimte!”) ziet direct een ruime overzichtelijke supermarkt voor zich met brede gangpaden en een nog ruimer assortiment van talrijke artikelen en producten. Er is meer dan de willekeurige Kapelse supermarktbezoeker zou denken. Een enkele passerende dame verzuchtte al: “Ik moet oppassen, dat ik straks uit hebberigheid niet veel teveel ga inslaan.”

Wat is vertrouwd, wat is anders?

Komende week kunnen vele belangstellenden kennismaken met de vele aspecten van de nieuwe winkel. Zowat iedereen is wel nieuwsgierig wat anders en nieuw is.

Een klein tipje van de sluier:

Een speciale servicebalie,  een heerlijk ruikende bakkersafdeling, een pittoreske slijterswinkel, ‘Gall & Gall’, een vleesafdeling, waar vegetariërs bij zichzelf kunnen twijfelen of . . . . , een ruime sortering biologische producten en . . . . kom zelf maar kijken. . .

Kennismakingsweek:

Wat deze week in en bij de supermarkt te doen is, is al te lezen in een vorig artikel van kapelle.nieuws.qz0.nl:

 

Reacties

Cookieinstellingen