Festival Geniet in Wemeldinge

Foto: FestivalGeniet

Zoveel te zien, zoveel te proeven, zoveel te proberen, zoveel te genieten: Festival Geniet in Wemeldinge

Als het weer nog een beetje mee wil werken zou het zaterdag best druk kunnen worden bij Hof Keizersweel aan de Hoogeweg 3 in Wemeldinge. Daar staat trouwens heel , heeel,  heeeeeel wat op stapel zaterdag 4 juli.

Om een tip van de de sluier op te lichten: een kleine opsomming: Festival Geniet biedt: workshops, demonstraties, theater, shopping, fotobooth tot foodtrucks aan toe. En dat zijn dan nog maar de hoofdlijnen.

Maar concreet: wat dacht je van: de taartenparade <om 14.30 uur> (met jurering van mevrouw Hoogendijk, alias mevrouw Stemband), een fotosierraad laten maken, een golden tattoo en hairfeather zetten, portrettekening laten maken, handgemaakte producten en lekkernijen, speciale ringen, pentekeningpanelen, brievenbuscadeautjes, koekjes beschrijven met eetbare verf, speciale kleding, eigenlijk teveel op op te noemen.

Voor kinderen is er ook genoeg te beleven: diverse verschillende dieren staan in de wei: kamelen, konijnen, geiten  tot zeeuwse trekpaarden.

En dan zijn er natuurlijk stands te zien van een pottenbakster, een heuse fietsenmaker, een complimentvent, diverse atelierhouders, een kapster, een fotograaf, en nog veel meer: kom zelf maar kijken. . . . . .

Ook is er live muziek in verschillende genres te beluisteren, onder andere van pop tot (hard)rock, van blues tot country en reggae  door diverse gezelschappen, onder meer de plaatselijke band Civilin, Cherry, Straight ahead en Dirk en Gijs.

Eén ding is zeker: je zal handen en voeten, ogen en oren te kort komen om dit allemaal op deze dag te bekijken, te beluisteren, uit te proberen en iets leuks daarvan mee naar huis te nemen.

 

Festival Geniet! Hof Keizersweel, Hoogeweg 3, Wemeldinge

Zaterdag 4 juli 2015 vanaf 10.30 uur tot 20.00 uur

Parkeerterrein in de directe omgeving,

Entree € 2,- / van 4 – 12 jaar € 1,50 / kinderen tot 4 jaar gratis

(Let wel: er is geen pinautomaat, dus liefst gepast geld meebrengen s.v.p.)

 

 

Reacties

Cookieinstellingen